Aug10

Welkom op Quizvraag!

Geplaatst door Administrator - 10 Augustus, 2011

Intro

U kent het wel zo van die avonden dat u niet weet waar naar toe of wat te doen...
Dan hebben wij voor u het ideale tijdverdrijf, een quiz!
Snel even surfen naar Quizvraag.com en met één klik op de muis staat er onmiddellijk een heel arsenaal quizvragen voor u klaar en stelt u een quiz op alsof u een geboren quizmaster bent.
- Geen ellenlang zoeken naar quizvragen dus, wij hebben alles voor u reeds op een rijtje gezet.

Ook u, fervente quizer, wordt niet in de kou gezet - Onze website heeft voor u quizvragen op maat. De vragen zijn ondergedeeld in verschillende moeilijkheidsklassen & categoriën.
Indien je een quiz wil opstellen kan je dus zelf bepalen hoe moeilijk of hoe makkelijk u deze quiz wilt maken.

Quizvraag.com is een gestructureerde lijst van quizvragen die voor quizers jong of oud, ervaren of onervaren, de ideale kans bieden om de perfecte quiz te maken.

Bovendien is deze website niet alleen een bundel van quizvragen maar ook een soort van 'community'; Een community waar alle quizers uit België en Nederland op terecht kunnen om hun zelf gevonden quizvragen waarop menig quizer hun hoofden reeds gebogen hebben, kunnen delen.

Het delen van vragen gebeurt hier.

Quiz genereren

Hoe maakt u nu de perfecte quiz in slechts vijf stappen?

Onze website biedt de mogelijkheid om op een gemakkelijke en gebruiksvriendelijke manier een quiz samen te stellen. Deze quiz kan u dan met behulp van een Powerpoint presentatie op uw computer afspelen.

Hieronder vindt u het stappenplan voor de perfecte quiz:

  • STAP 1: Ga naar Quizvraag.com
  • STAP 2: Klik op de link quizvragen rechts in het menu.
  • STAP 3: Kies nu de optie genereer een quiz.
  • STAP 4: Op deze pagina vindt u een lijst met alle categorieën, deze kan u dan aan- of uitvinken naar eigen smaak. Vervolgens kan u ook met behulp van de schuifregelaar instellen wat de moeilijkheidsgraad van uw quizvragen moet zijn.
  • STAP 5: Wanneer alles naar uw keuze is ingesteld, duwt u op de eindknop 'verzenden'

Hierna kan je onmiddellijk een Powerpoint presentatie van je quiz downloaden.

Online quizzen

Indien u niet de intentie heeft om een quiz te maken voor een groepje quizers en u liever uw kennis wil verrijken, dan bieden wij de perfecte oplossing voor u.
Duw op de knop online quiz in het menu aan de rechterkant. U kiest dan eenvoudig aan welke thema's uw vragen moeten voldoen.
Ook de moeilijkheidsgraad kan u simpelweg instellen. Op het einde van uw quiz zal een eindresultaat worden vermeld. Hierin zal duidelijk worden hoeveel juiste vragen u had en hoeveel foute vragen u had.

Succes en veel plezier !

Het team van Quizvraag.com wenst u veel succes bij het maken van een quiz of bij het beantwoorden van de vragen op de online quiz.
Naast het succes wensen wij u bovenal veel plezier tijdens het quizzen. Bovendien hopen wij dat u een frequente bezoeker wordt van Quizvraag.com.

Veel succes en plezier gewenst,
Het Quizvraag.com team